Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Wellness som livsstil
Jag finner ofta att många slutar att ta hand om sig själva av olika anledningar. En av de främsta anledningarna är att de inte förstår värdet av livstids, Wellness-träning.

Världshälsoorganisationen defilerar hälsa så som: "Hälsa är ett tillstånd av total fysisk, mental och socialt välbefinnande, och inte enkom frånvaro av symtom och handikapp."

Det är därför vi tittar på ditt totala välbefinnande. Visst är det viktigt att minska på smärta och andra symtom, det ger dock mer mening i mitt tycke att leva en Wellness-livsstil.

Mot ett ökat tillstånd av Wellness där du är relativt oövervinnlig, kan inget störa din dag, du känner dig levande och euforisk, vital och säkeri.

Visste du att forskare nu har ett sätt att korrekt mäta en persons Wellness? Det kallas för "Hälsorelaterad livskvalitet evaluation".

Som en gåva till dig vill jag uppmuntra dig att ta ett test utan några förpliktelser eller kostnader. När du gjort testet kommer du få ditt personliga Wellness-tal. Det är fascinerande... roligt och gratis!

Allt du behöver göra är att klicka på länken här nedan.

Uppmuntra gärna dina vänner och familj att också göra testet.
Jag hoppas ni alla får höga värden!!

Må bra och var på topp!!!

https://www.iomwellness.com/...Spa