Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Vem vill inte ha artros?
Artros är en av de allra största av de reumatiska sjukdomarna. De som orsakar stort lidande och så småningom minskad rörlighet i livet. Dessutom orsakar dessa sjukdomar den största samhällskostnaden i sjukskrivning och behandling.

De tidiga symtomen är stelhet. Sedan tillkommer ledsmärta. Det är alltså läge att agera om en kroppsdel är stel varje morgon.

Exempelvis en höftled har en millimetertunn hinna av brosk utanpå benet. Brosket har en glatt yta och under den finns en trögflytande vätska som smörjmedel.

Denna eleganta lösning för att hårda ben ska kunna ta 10 - 20 000 steg om dagen, bygger på ständig förnyelse av broskceller. Förbrukade celler behöver hela tiden ersättas av nya.

Stelhet markerar att något är fel i denna process. En bakomliggande, låggradig inflammation kan störa cellförnyelsen. När detta händer blir broskytan matt och ojämn. Till slut är brosket borta och ben gnager mot ben.

Nu är goda råd dyra.

Viktnedgång för överviktiga och daglig träning kan hjälpa en del. Men i grunden gäller det förstås att lyssna på sin kropp innan brosket är borta.

Antiinflammatorisk kost, normalvikt och ökad cirkulation genom träning och vardaglig rörelse är självklarheter. Men Wellnesspatrullen går längre än så genom att stimulera mikrocirkulation, vattnets struktur i cellerna och cellmembranens funktion med hjälp av den modernaste elektromagnetiska medicintekniken. Den utan biverkningar, men med en till synes effektiv funktion.

Wellnesspatrullen kan rapportera ökad rörlighet och mjukhet i kroppen - med stigande ålder. Ingen ny stelhet eller tecken på artros eller andra ledsjukdomar trots åldrar upp till 90 år inom Wellnesspatrullen.
gaochlopkliniken.se

Senaste inläggen
Gun, Anita med flera! Ber om ursäkt för dröjesmålet med svar. Klicka på bilden av en apparat till höger på denna sida så finns det mer information att läsa!

Precis vad jag undrade - varför kommer inget svar?

Läser om artros men var hittar jag info om: "den modernaste elektromagnetiska medicintekniken"?
Vänliga hälsningar
Gun

Kommentera artikeln 
Namn: 
Kommentar: 
Ordverifiering: 
Skriv in de tecken du ser på bilden nedan.
Spa