Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Vem är i relation?
Är du i en relation? Har du en relation? Frågor som ofta ställs och som kanske många tycker kan besvaras på två sätt. Antingen är man i en relation eller så är man singel, d.v.s. att man inte har en relation.

Vem är i relation? Skulle det kunna vara så att många som kallas singlar är i relation medan många av dem som lever i förhållanden inte alls är i relation?

Vad är det då att vara i relation och till vem eller vad har man en relation?

Att vara i relation är att vara närvarande, mottaglig, kunna kommunicera sina behov, kunna lyssna, vara öppen, sårbar, ärlig och kunna möta sig själv och andra på djupet.

Att leva i en relation innebär inte alltid att man är i relation, vare sig till sig själv eller till den andra. Det går att leva parallella liv, vilket många gör, inte säga sanningen, inte lyssna till sina egna behov eller fråga vad den andre behöver. Det går att stänga av och bara låta tiden gå och tro att man är i relation bara för att man har ett förhållande.

Att vara i relation börjar alltid med att vara i relation med sig själv, börja lyssna mer på sin inre längtan. Vad vill jag? Vem är jag? Att lära känna sig själv bättre öppnar vägen för att kunna relatera till andra på ett mer ärligt och intimt sätt.

Är du i relation?Spa