Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Välj din massage
En del är rädda för att ta emot beröring. Dels i vardagen av sina närmaste, men även från en kroppsterapeut. Vad kan det bero på? Beröring är ju bland det mest biologiskt naturliga för både djur och människor.

Intuitivt förstår vi att beröring kan väcka känslor vi tror vi måste ha kontroll över. Inlåsta känslor skapar blockeringar och fysisk smärta i kroppen. En smärta som även kan vara mental och lika påtaglig.

Den som vågar beröra detta, genom att låta sig beröras, kan bli en friare, gladare människa! Kroppsterapi är något att testa, det finns olika typer.

Zonerapi är att stimulera kroppen till självläkning genom tryck och massage av olika zoner i öron, ansikte, underben och fot.

Taktilterapi skapar djup avslappning, förbättrad sömn, lindring av smärta och ångest - genom en följsam, strukturerad beröring av huden.

Shiatsu är en mer kraftfull variant av akupressur på en madrass på golvet. Terapeuten löser upp blockeringar med knän, armbågar och händer.

Akupressur handlar om att skapa en hälsosam balans i kroppen. Terapeutens tryck på två punkter samtidigt påverkar energin i kroppen och därmed läkningen.

Sök terapeut t ex via http://www.kroppsterapeuterna.seSpa