Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Uppmuntrar du otrohet?
Vad gör du när någon som är gift börjar uppvakta dig?
Och om personen i fråga vill inleda en relation med dig, vad gör du då?

Vem är ansvarig för att vi människor här på jorden ska bli mer ärliga? Och vem drabbar det när vi inte är ärliga och sanna? Kan det möjligtvis vara så att det kanske inte bara drabbar den som blir sviken utan också slår tillbaka på den som är oärlig?

När det gäller otrohet tycker många att ansvaret ligger hos den som är otrogen, men om alla skulle ta fullt ansvar, hur skulle det se ut då?

För den som har en önskan om att världen ska bli mer medveten och sann är första steget alltid att börja med sig själv. Vad kan man göra när någon man vet är gift eller lever i ett partnerskap, börjar uppvakta och vill inleda en relation?

Du kan fråga om det är något de saknar i sin relation och om de skulle kunna se att det vore möjligt att skapa det där istället. Vad behöver de och deras partner för att få en mer passionerad relation?

Första steget till en intim relation är att vara ärlig och säga vad som dyker upp även om det kanske t.o.m. är något så obehagligt som att de skulle erkänna att de funderat på att vara otrogna. Förmodligen vill deras partner hellre höra sanningen än att bli bedragen. Skulle de vara otrogna och inte säga något så kanske partnern märker att något är fel ändå utan att riktigt förstå vad, eftersom många har en stark intuition. Att sedan få reda på att någon inte berättat sanningen kan för många vara det mest smärtsamma.

När det sedan gäller vad en otrohet skulle innebära för deras partner så kan man fråga sig om man vill göra så mot någon annan kvinna (eller man) eller om man känner ett systerskap (eller brödraskap). Det du gör mot någon annan gör du i förlängningen mot dig själv.

En viktig fråga att ställa sig är också: Är jag verkligen intresserad av att inleda en relation med en person som kan tänka sig att vara otrogen och att inte vara ärlig mot sin partner?
Hur skulle du själv känna om det var du som var gift med någon som är otrogen?

Att gå in i en relation med någon som inte är fri är ofta också en bra ursäkt för att slippa engagera sig själv djupare och det är lätt att lura sig själv och tro att det ger frihet, men det är också ett sätt att undanhålla sig själv djupare kärlek, mer närhet och intimitet, kanske för att man i grunden inte tycker eller tror att man är värd det. Att gå in i en relation med någon som är otrogen mot sin partner skulle därför kunna vara ett svek inte bara mot någon annan utan också mot sig själv.Spa