Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Samtal om framgångsrikt hälsoarbete
Lyssna på ett samtal om nycklar till framgångsrikt hälsoarbete på individ, grupp och organisation mellan Martin Fransson, grundare av Welledge verksam som kiropraktor och utbildad kommunikolog och Camilla Holma, som är HR-strateg i arbetsmiljö & hälsa på Arbetsförmedlingen, leg. sjukgymnast samt kommunikolog.

Vi behöver utveckla en balans mellan hur mycket fokus vi lägger på på problem och symtom oberoende om detta handlar att lösa dem eller förebygga dem kontra tiden lagd på att se hur kan det bli bättre än så här? även utifrån en relativt redan bra start.

Här är Camillas fina recension av boken "Din hälsokälla är Du" som du kan beställa genom att klicka på bokens bild här till vänster.
Det här är faktiskt något så ovanligt som en bok som riktar sig både till privatpersoner och till de som arbetar med hälsa. Att utgå från de fem grundläggande hälsopelarna är ett smart sätt att göra något väldigt komplext enklare och mer lättillgängligt för läsaren.

Det jag tycker bäst om i boken är att Martin tydligt belyser vikten av att förstå sin inre kommunikation, där tanken är central. I min roll som hälsostrateg i en stor organisation ser jag att just den pusselbiten behöver få ta mer plats i arbetet med att skapa rätt förutsättningar för välmående och högpresterande medarbetare. Med andra ord, det som ökar motivationen till egenansvar som komplement till åtgärder på organisationsnivå. Boken utmanar dessutom mitt eget tänk och får mig att tänka nytt gång på gång!

Mina varmaste rekommendationer, ha en njutningsfull läsning. Och testa övningarna på webben – de är magiska!

– Camilla Holma, HR-strateg i arbetsmiljö & hälsa på Arbetsförmedlingen, leg. sjukgymnast samt kommunikolog.

Lyssna här http://welledge.podbean.com/...Spa