Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Negativa joner är klart positivt!
Det är härligt att andas in luften vid havet, i skogen eller rent utav i stan - efter ett regn! Jag vill bara andas in mer och mer av luften och får direkt mer energi i kroppen. Varför känns det så?

Jo, det finns mera negativa joner i luften vid havet, i skogen eller efter ett regn och de gör att när vi andas in den luften så förbättras omedelbart syreupptaget i cellerna, blodcirkulationen och hela ämnesomsättningen.

Negativa joner har stor betydelse för vår hälsa. Becquerel, nobelpristagare i fysik, kom fram till att om människans kropp inte är tillräckligt laddad med negativa joner så blir vi svagare, och det kan uppstå olika hälsoproblem. Speciellt idag, när vi bombarderas av teknogena frekvenser från datorer, mobiltelefoner och andra tekniska vibrationer. De skapar ett överskott av positiva joner i kroppen, på bekostnad av negativa joner.

Forskning och kliniska studier visade att direkt överföring av negativa joner till kroppsvävnader förbättrar cellernas membran, som i sin tur gör det möjligt för cellerna att skapa mera energi. Negativa joner ger dessutom många positiva effekter till kroppen såsom till exempel:

1. Förbättrar andningsfunktionen (minskar allergier och astmatiska symtom)
2. Anti-inflammatorisk verkan
3. Förbättrad rörlighet i lederna
4. Förbättrad muskelstyrka
5. Kortare återhämtningstid
6. Snabbare reparationsprocesser
7. Avgiftningseffekt
8. Förbättring och balansering av immunsystemet
9. En av de bästa terapiformerna för att lindra allergier och hudproblem
10. Antibakteriell och fungicid verkan (hjälper till att minska förekomsten av svampar)

Läs gärna mer på http://mr-ab.se/...Spa