Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Möten har vi varje dag. Kan de bli bättre?
Mötas på riktigt, med Per Hörberg
Mötas på riktigt - professionellt och personligt är en praktisk filosofibok för vardagens alla möten. De på jobbet, hemma och på stan. Livet består till stor del av att möta andra människor. Ett möte blir inte meningsfullt bara för att någon pratar om viktiga saker. Utan lyssnande eller ett gemensamt syfte och sammanhang så tappar mötet kraft. I en organisation utan tydligt syfte blir det istället många möten. Utan ett syfte, som magnetisk pol för människans inre kompass, är det svårt att se riktning och mening.

Boken inspirerar både till välbefinnande i vardagen och effektfullhet i arbetslivet. Att vara övertygande och verkningsfull som medarbetare och ledare. Med självledarskap, självmedkänsla och självkännedom. Mindfulness och mentalisering kan dessutom bidra till att jag oftare lever i mitt bästa tillstånd och verkar utifrån hela min förmåga.

Möten på riktigt lockar fram vårt inre, lugna landskap. Även i oroliga situationer. Boken är en guide för alla typer av möten, både på jobbet och hemma. Beställ den direkt via per@navigatordialog.seLiv
Spa