Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Kan beställas via http://www.welledge.se
Min dagliga bok
Din hälsokälla är du, skriver Martin Fransson redan i titeln. Genom att konsekvent visa läsaren hur denna källa går att finna och utvinna, blir det en konkret inspirationsbok!

Martin har samlat på sig kunskap och visdom om hur vi fungerar - utifrån det centrala nervsystemet. Boken är full av lättsmält fakta och övningar för att träna upp hjärna, nervssystem och kropp till att må på topp!

Ohälsan ökar oroväckande snabbt i samhället. Depression bedöms bli vår stora folksjukdom. Så onödigt, kan jag tycka. Boken inspirerar till att ta tag i sig själv för att ta några steg till för att bli än friskare. Bara det är en tankeställare. Varför nöja sig med att "bara" bli lika frisk som före en sjukdom?

Med bokens och Martins hjälp har jag bättre balans och hållning, än när jag var ung. Ett exempel på resultat är att jag som snart 60-åring, spelar bättre fotboll än när jag var 20 år!

Fel kost, stress, ytlig andning och brist på rörelse är exempel på "moderna bovar som rövar vår hälsa". Martins handbok hjälper oss ur detta "välfärdsträsk"!

Denna faktarika bok tillför medicinen mycket, då den konkret och holistiskt påvisar energins betydelse för vårt liv. Hur kroppen visar med smärta när något är fel och hur det går att ta det som en möjlighet att komma vidare.

Boken "Din hälsokälla är du" är kort sagt en skatt för läsaren att ösa ur - för att testa och låta sin hälsa bli bättre, och bättre, och bättre!Spa