Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Den berömda jordgubbstårtan :)
Midsommar i Amalias Hus
Wellnessguide har under fem-sex år samarbetat med Smultronställen - utvalda godbitar i Sverige. Amelias Hus är ett sådant!

Vad sägs om ett ljuvligt midsommarfirande med god mat och dryck, extraordinär service och förstklassigt boende i en 1700-talsmiljö?
Uppe på Grännaberget lövas midsommarstången på förmiddagen och efter hotellets klassiska midsommarlunch bjuds det upp till traditionellt midsommarfirande. Till tonerna av dragspel och fiol bjuds det till midsommardans med en storslagen utsikt över Vättern och Visingsö som kuliss.

Till midsommaraftonens lunch serveras ni först Fru Amalias midsommarlunch med hemgjord sill, silltårta, gubbröra, nypotatis, ägg, rökt lax, prinskorv, köttbullar och paj. Och så nybakad kavring, husets egna knäckebröd smör och goda ostar. I kylen finns såväl kyld öl som frostad akvavit. Till dessert väntar husets fantastiska jordgubbstårta.

Efter den gedigna midsommarlunchen kan ni njuta av eftermiddagen med en god bok i Amalias äppelträdgård, av ett glas vin i vår lounge eller av en inspirerande promenad utmed kullerstensgatorna i pittoreska Gränna.

På Grännaberget, precis ovanför hotellet, står en lövad midsommarstång och klockan 15.00 på midsommarafton bjuds det upp till traditionellt midsommarfirande.

På midsommaraftonens kväll bjuds ni så in för en välsmakande trerätters måltid, uppdukad med linneduk och med säsongens snittblommor, i hotellets stämningsfulla restaurang. Innan middagen serverar vi er en fördrink som ni kan avnjuta i vår trevliga lounge eller ute på vårt gårdstorg i kvällssolen.

http://www.amaliashus.se/...
Spa