Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Liv
Tänk dig att du vaknar upp till en kall värld där vi har gjort allt förgängligt och städat bort alla skönhetsfläckar så noggrant att skönheten försvann på köpet. En värld där vi har valt ut några vänner och inte vill kännas vid andra. Där vi dömer ut visst och accepterar annat.

"Liv" är en bok skriven av Cesilia Ekroth med förhoppningen att bringa fram den mänskliga potential som vi har medfödd.

Du är stressad, men vet inte varför. Så ställer du dig utanför och tittar på din bild. Du råkar få syn på en flik i ena hörnet... helt plötsligt ser du att hela bilden håller på att krackelera. Hörnorna har flikar som lockar dig att fortsätta riva. Det gick lätt. Med ett ritsch ser du att allt du trott var sant bara kommer ur ett enda litet missförstånd. Du ser en vacker värld därunder. En värld som med värme skrattar åt hur vi tidigare har komplicerat till det... som utan att döma bjuder in alla som vill. Den visar dig att du kan ta med dig alla dina gamla erfarenheter och att de är användbara.

Vågar du riva av resten av din gamla världsbild? Vågar du låta den makt du redan har byggt upp försvinna? Vågar du chansa? ... ha tillit till att inget kommer hindra dig och kasta dig till ett utanförskap?
Eller lägger du nogsamt tillbaka de bitarna du rivit av och försöker reparera den gamla världen enligt din önskan att någon gång nå det du såg bakom ytan?
http://www.bokus.com/bok/9789163797576/liv-allting-avgors-innan-det-borjar/Spa