Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Lära dig hur att varva ner snabbare & djupare
Vi kan nu aktivt kan träna våra hjärnor för att påverka vår stresshanteringsförmåga och försätta oss i de fysiologiska tillstånd som underlättar läkning och återhämtning.

I biofeedback tränar man sig att medvetet påverka kroppens funktioner. Vi kan nu registrera i realtid fysiologiska uppgifter – som handtemperatur, muskelspänning, puls – och göras hörbara eller synliga. Med hjälp av diverse dataprogram, stressreducerings appar och mätverktyg kan du fördjupa din förståelse och förmåga att självreglera din kropp.

Du kan därmed öva upp förmågan att medvetet påverka funktioner som i normala fall inte är viljestyrda. Att du hela tiden kan se sin kropps stressnivåer och därmed få exakt återkoppling på vad som fungerar och inte, gör att du effektivt kan tillgodogöra dig djupare återhämtning och vila.

Inom stressmedicinen används biofeedback för att förebygga och rehabilitera stressrelaterade besvär.

Allt fler använder biofeedback som träningsverktyg för att utveckla sin kroppsmedvetenhet; allt fler elitidrottare använder sig av tekniken för att prestera ännu bättre.

Vill du beställa din egna så rekommenderar jag b la Relaxing rythms som jag använt sedan 2005 med stor framgång på Welledge.
Du kan läsa mer om den och beställa den här http://goo.gl/...

Ställ en fråga 
Namn: 
Fråga: 
Ordverifiering: 
Skriv in de tecken du ser på bilden nedan.
Spa