Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Lär dig sitta aktivt
Tänker du på effekterna av din hållning på din hälsa?
Då kanske det är dags...
Det här är några saker forskningen kommit fram till.
Kroppshållningen har inflytande på många av kroppens funktioner. "Ryggont, huvudvärk, humör, blodtryck, puls och lungkapacitet är några av de funktioner som mest påtagligt påverkas av hållningen.”

En kroppshållning där huvudet förskjuts framåt leder till att alla värden som påverkar kroppens allmänna hälsostatus minskar betydligt.
En hållning där huvudet är framåtskjutet ökar belastningen på din ryggrad med upp till 15 kg och minskar lungkapaciteten med upp till 30%, vilket kan leda till hjärt- och kärl problematik. Det finns också en relation mellan framåtskjutet huvud och matsmältningssystemet liksom kroppens endorfinproduktion vilket påverkar smärta och upplevelsen av smärta. Enligt René Caillet, Director of the Department of Physical Medicine and Rehabilitation, University of Southern California.

Jag vill ge dig en gratis e-bok av mig om du vill. Allt du behöver göra är att klicka på denna länk https://welledge.clickfunnels.com/...
och registrera dig så sänder jag den till dig. Du får ett 8-veckors program för att förbättra din hållning, samt andra nyttigheter för att bli resligare och vitalare.

Du kan lära dig att sitta aktivt genom att se på min video.Spa