Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Längtan
Alla har en uppgift i livet. Vänta inte för länge med att finna den. För den längtan som finns i ditt hjärta är att uppfylla denna uppgift.

Konsten är att skilja på lycka och att lyckas. Eller att sträva efter att vara lyckad. Det senare tar fokus från det som gör oss lyckliga - som att känna sig hemma bland nära och kära, att ha god hälsa, älska livet och människorna, älska (med) någon speciell, trivas i vardagen och vara pigg och nyfiken. Lycka är att ha all tid i världen för aktiviteter som känns meningsfulla och utvecklande.

Den som är lyckad äger ofta mycket, har gott om pengar att oroa sig för och massor av tidsbrist...

Lycklig är den som är vän med sig själv, och därmed andra. Olycklig är den som känner sig ensam och tom, strax efter ytterligare en framgång. Den som drivs av yttre framgång, kommer aldrig fram. Han är ständigt i behov av mer. Egot ryser för tomhet, men det är det enda egot har - trots att ha lyckats igen.

Inre framgång är att känna lugn och ro i kroppen. Då kan man samtidigt utföra kvalificerade arbetsuppgifter, eller åka kontrollerat nedför en svart, isig brant i pisten. Den som vill spela bra fotboll, behöver vara lugn inombords.

Längtan kan handla om att finna detta lugn. Låt det prägla det nya året!Spa