Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Kroppens förfall
Våra kroppar försuras av dålig miljö, kemikalier i maten, överkonsumtion av kolhydrater och mycket mera. Men den största orsaken till förorening är dåligt syreupptag av cellerna.

Tänk dig att den näring som kommer till cellerna måste förbrännas med hjälp av syre för att tillverka energi. Om då syreupptaget är dåligt så blir förbränningen inte tillräcklig, och kvar blir mängder av slaggprodukter.

Det är precis som med förbränning av ved, när den får för lite syre. Den pyr och ger mängder av rök och aska, men inte mycket värme.

Dålig förbränning i cellerna skapar även slaggprodukter inuti cellerna, vilket avsevärt kan försämra cellernas alla funktioner. Det leder i sin tur till hälsoproblem och för tidigt åldrande.

Det finns många olika metoder för att rensa kroppens miljö - kroppens vätskor, lymfan och blodet, men det finns inte många möjligheter för rensning av själva cellerna - och ändå är det den viktigaste rensningen av kroppen!

Boris Aranovich har under årens lopp utvecklat ett unikt hälsokoncept för regelbunden rensning av cellerna och förbättring av syreupptaget. Metoderna är lätta att lära sig och ger bra förutsättningar för god hälsa. Wellnessguide rekommenderar

http://mr-ab.se/...Spa