Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Hoppas att det blir något!
Hur skulle det vara om vi kunde njuta av varje möte, av varje kärleksfull stund utan att genast börja tänka på framtiden? Att leva i nuet är att vara i kärlek. Vad som händer sen kan vi ändå aldrig veta. Ändå är så många människor drivna av att leva mer i framtiden än här och nu. Även när det gäller kärlek. Och till och med när det gäller andras kärlek.

Du träffar någon och attraktion uppstår. Du är kanske lycklig över det som finns i stunden men människor i omgivningen börjar tänka mer på framtiden än vad du själv gör. Kanske projicerar de sina egna fantasier och rädslor på din nya relation och säger saker som ”Hoppas det blir något” eller ”Hoppas att det håller”.

Varför kan det inte räcka med det som är? Varför ska det behöva bli något annat? Hur skulle det vara om vi bara kunde låta allting vara precis som det är? Se tiden an som det heter. Att vara närvarande med någon i kärlek, att mötas i sanning år något som händer här och nu. Nyckeln till lycka är att kunna vara närvarande med det som är och inte önska något annat, inte hoppas, inte förlora sig in i det som ännu inte skett, oavsett om det gäller dig själv eller någon annan.Spa