Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Frisk utan att må bra?
I en familj kan alla vara friska och glada, utan att ha det riktigt bra tillsammans. Så kan det vara i kroppen också. Våra organ kan fungera väl, men kan samtidigt ha bristande kommunikation med andra delar av kroppen. Då mår vi inte bra trots bra värden på olika organ.

Förutsättningen för att en struktur ska kunna fungera bra är således en välfungerande kommunikation mellan celler, organ, kroppsdelar och system.

I kroppen finns det många former av kommunikation; kemisk, vattenbärande, via olika elektromagnetiska vågor samt kommunikation med energi i meridianerna. Den senare kan vara en av de viktigaste.

Om det gick att mäta och stimulera denna kommunikation skulle det vara mycket lättare att hjälpa människor med övervikt, psykiska besvär, allergier, tarmarna , ryggen, lederna m.m.

Wellnesspatrullen tittar nu på "Monikor" som kan visa vilka meridianer som är blockerade. Sambandet mellan symptom och blockerade meridianer kan härledas tillbaka till den urgamla kinesiska medicinen. När man skannar människor med denna apparat så går det exempelvis att se att de inre organen fungerar bra, men att det ändå finns hälsoproblem.

"Monikors" effektivitet har bevisats i flera vetenskapliga och kliniska studier, som: http://rofes.pro/...

Wellnesspatrullen återkommer i frågan!
www.mr-ab.se
Liv
Spa