Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Anna ledde vår yoga morgon och eftermiddag ute på ön. Energin flödade :)
Ekskäret
Wellnesspatrullen fortsätter oförtrutet att riskera sin ohälsa genom att prova på nya saker :)

Nu genom att åka ut till yttre mellanskärgården i till Stockholm tillsammans med 20 andra. Detta för att fortsätta samutveckla "Att leva väl". Erik höll ihop trådarna där neuropsykologisk kunskap varvades med starka naturupplevelser. En sådan "nära livet upplevelse" var att sitta ensam i skogen under drygt två timmar och bara vara. Så fort en tanke kom, skulle den bara observeras. Efter ett tag satt jag där och var ett med gulsparv, skogsmus, hackspett, fiskmåsar, en säl (!) i det glittrande vattnet. Allt med en fond av vårkvittrande småfåglar i bakgrunden.

Närvaron kändes intensiv, enkel och välgörande.

Tre och tre visade vi varandra vår livslinje, delade våra värderingar och gav varandra positiv feedback. Som om inte det var nog gjorde vi "Rosen" där alla gav alla en minuts positiv feedback. Fantastiskt att få höra så många människors innerliga syn på ens styrkor!

"Starka naturupplevelser" är inte bara att vistas ute i naturen, det handlar också om att ta kontakt med sin inre natur. Något vi kanske gör alldeles för sällan.

Maten var sinnlig genom två härliga kockar och tre volontärer som lagade raw food och vegetariskt. Flera av deltagarna provade sina vingar som ledare av olika moment och alla deltagare växte starkt.

Vedeldad bastu med panoramafönster åt nordväst. En praktfull, violett kvällshimmel inspirerade till stillsamma samtal om livet. Nattsömnen djup och god i vackra, enkla rum med utsikt mot skog eller fjärd. Tack :)

Är det detta som är vägen - inre tillväxt?Spa