Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Effekterna av din hållning på din hälsa
Funderat på hur din hållning påverkar hur du mår?

En försämrad hållning har effekt inte bara på vår rygg, andning och matsmältning. Utan även på hur vår hjärna fungerar och hur väl koordinerade vi är och hur mycket energi vi förbrukar i vardagen. 
Försämrad hållning är kopplad till depression, nedstämdhet, självbild och minne. Enligt Michalak J et al. Behaviour Therapy Exp Psychiatry. 2015.

Kroppshållningen är en mycket tydlig spegling av kroppens hälsostatus. Tyvärr uppmärksammas detta alltför sällan i dagens hälso- och sjukvård. Kiropraktik är en profession med perfekt kunnande som skapat en modell runt detta viktiga, med intentionen att omstrukturera och omorganisera hållningen och därmed hälsa och välbefinnande. Låt oss tillsammans öppna upp för nya och fler möjligheter till att förbättra vår livskvalité och vitalitet.

Så det är viktigt att vi tar oss stunder under dagen och ägnar tid åt att bli resligare. Enkla övningar för att sitta aktivt kan göra en stor skillnad i hur du mår såväl fysiskt som psykiskt.

Lär dig mer om detta i nedan video där jag under ca 15 minuter förklarar hur hållningen påverkar vår fysiska och psykiska hälsa. Dessutom ger jag dig tips på hur att sitta rätt och mer aktivt.

Du får även en gratis e-bok av mig om du vill. Allt du behöver göra är att klicka på denna länk https://welledge.clickfunnels.com/...
och registrera dig så sänder jag den till dig.Spa