Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Den sanna sexualiteten
Jag håller kurser i något jag kallar för ”Den sanna sexualiteten” och en fråga att ställa sig är om det egentligen behövs att jag håller en kurs i det som från början var det mest naturliga i världen. Att älska, vara nära, känna sin egen kropp, vara i närvaro med sig själv och någon annan, hur göra man? Undrar vi människor nu, år 2014. Det som är det mest enkla och naturliga i världen har glömts bort. Den sanna sexualiteten är din egen sexualitet, den du känner ända inifrån ditt allra innersta mest heliga, så vad är då det?

Vanligt i dag är att det är mer förvirring än självklarhet, då många människor inte längre riktigt vet vem de är, vad de vill, hur och varför.

Den sanna sexualiteten är att komma i djup kontakt med dina egna behov, din innersta längtan, närvaron i din kropp och hur du sätter sunda gränser på ett sätt som stöder din egen sanning och kärlek.

Hur gör du i ditt liv när det gäller sexualiteten? Lever du din egen sexualitet? Vet du att det är så och hur vet du det i så fall? Kanske inte så lätta frågor att svara på, men ändå ganska viktiga, för om du inte kan följa din egen innersta längtan i det mest intima, när ska du då följa den?

Hur mycket av det de flesta gör och lever ut i sitt intima kärleksliv är egentligen format utifrån yttre referenser och kanske också yttre preferenser? Hur mycket är skapat från något du sett, hört, läst, lärt dig utifrån? Hur skulle ditt sexliv se ut om du levde det inifrån och ut, lyssnade på din kropp, ditt hjärta, din inre närvaro? Skulle det vara någon skillnad mot hur du har det nu? Några frågor att ta med dig, ta in, känna på och kanske börja leva med…
Spa