Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Botten eller toppen just nu?
Föreställ dig att du står på en trappa numrerade från 0 vid botten och 10 är toppen. Toppen på trappan representerar det bästa möjliga livet för dig och där 0 representerar det sämsta möjliga livet för dig.

På vilket trappsteg skulle du placera dig själv vid den här tiden i ditt liv?

I världens lyckligaste land Norge i år, så är genomsnittet 7.54 med de övriga Nordiska länderna snart därefter, förutom Sverige som kommer på först 10 plats med 7.289 i snitt.

Hur har man funnit ut detta? Ovan är är den fråga som 1000 personer i varje land runt om på jorden besvarat som en del av att FN:s ambition att lyfta fram lycka som ett mål för länder.

Internationella Lyckans Dag firas varje år den 20 mars på vårdagjämningen sen 2013. Om du missade det så har du möjlighet att välja en extra lycklig dag idag :-).

Vad har det här med Kiropraktik och Welledge att göra då, kan du ju undra...
Hur mycket lyckligare blir man inte om man slipper ha ont, kan sova bättre och har mer energi och kan hantera stress effektivare?

Och upplevd grad av lycka är en god markör på hälsa och välbefinnande och nära kopplade till varandra. Det finns mycket som visar på hur en god fysiologi med ett välfungerande nervsystem kan lägga grunden för vår upplevda lycka. Och inte minst att vara i ett sammanhang där fokuset är att främja hälsa, välbefinnande och lycka.

Ett av mina favorit citat inom kiropraktiker är nedan...

The sole purpose of Chiropractic is to reunite man the physical with man the spiritual.
D.D. Palmer, the Founder of Chiropractic.

Kom in och var med på något av våra uppkommande event som du kan se nedan eller kom och testa hur väl du kan försätta dig i ett tillstånd som främjar din lyckokänsla.

Martin Fransson med team
FN-nätverket SDSN:s årliga rapport 2017Spa