Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Trafikborgarrådet cyklar hem sin egen BonMeq-smoothie
Bonne Mécanique
Går det verkligen att bli förälskad i en cykel?

Tja, varför inte? Ett är säkert, det går att bli förälskad i Bonne Mécanique på Söder i Stockholm. En cykelmek med levande ljus mitt i verkstaden och kunder som uttryckligen vill att deras cykel ska få lite kärlek.

I den veganinspirerade cafédelen kan en njuta av stunden - oavsett cykel eller inte. Soppa och grymt kaffe. Eller varför inte en kurs i att mecka sin cykel?

Wellnesspatrullen skulle bara "titta in", men blev kvar i soffan i drygt fyra timmar. Lokalen är inspirerande nog med sina sköna prylar från Café du Cycliste. Men priset tas av gänget som servar cyklarna. Sicken skön, avslappnad attityd i kombination med hög servicenivå - typ fixa cykeln direkt!

En gullig cykelhund gjorde mig, på husses inrådan, sällskap på soffan där jag satt timme ut och timme in för att andaktsfullt njuta söderstämning, med vinterkylan utanför som effektfull kontrast till Bonmeq's vurmande av konsten att vara passionerad. Då och då försågs jag av extra stimulans från caféet i form av superekologiskt kaffe och dito "chokladboll", litteratur och trevliga samtal.

Jag tror inte att jag är ute och cyklar om jag ger Wellnesspatrullens omdöme tio sadlar, på en tiogradig skala.

Prova själv!

Cykeldepån Bon Meq
http://bonmeq.se/...
Vartoftagatan 45
Stockholm

Kommentera artikeln 
Namn: 
Kommentar: 
Ordverifiering: 
Skriv in de tecken du ser på bilden nedan.
Spa