Välbefinnande varje måndag Nyhetsbrev GRATIS
Ange din e-postadress:

Tyck gärna till om sidan! Skicka ett mail till oss. Klicka här!


Billig livförsäkring
Tjocktarmen (kolon) är kroppens kompostsystem. Med hjälp av den goda bakteriefloran omvandlas matresterna till avföring. Om den processen inte fungerar perfekt blir det förstoppning och gasbildning alternativt diarré.

Tarmen förvandlas efter en tid till en kloakbrunn. Bakterier och gifter som inte kommer ut den normala vägen återupptas in i blodet och kan förorsaka en mängd oönskade tillstånd. En mängd kroniska sjukdomar beror direkt eller indirekt på bakterier, gifter och svamp som absorberas från tarmen.

När gifter och förruttnelseprodukter kommer ut i blodet och påverkas hjärna och nervsystem, så att vi blir deprimerade och irriterade. Gifterna påverkar hjärtat så att vi blir trötta och svaga; lungorna så att vi får dålig andedräkt; matsmältningsorganen så att vi blir stressade och uppblåsta och blodet så att huden ser "blek" och ohälsosam ut.

I korta drag: Varje organ i kroppen blir till slut förgiftat och vi åldras i förtid; vi ser ut och känner oss gamla, lederna blir stela och värker, trötta ögon och en trött hjärna tar över - livslusten försvinner.

Tarmsköljning är en billig livförsäkring. Inled gärna med en kur på ett antal gånger. Underhåll sedan med en eller två sköljningar varje år eller halvår.

Skicka och publicera en Wellnesstips 
Namn: 
Email: 
Både namn och email publiceras.
Rubrik: 
Text: 
Max 250 tecken.
Ordverifiering: 
Skriv in de tecken du ser på bilden nedan.


Spa